Service algemeen

Miniopslag Harderwijk is een van de goedkoopste aanbieders van opslagruimte in de regio met de beste faciliteiten!

  • 24/7 camerabewaking

  • Elektrische deuren

  • Goederenlift

  • Klantvriendelijk personeel

  • Vrachtwagen met laadklep

  • Gratis gesloten aanhangers
  • Motortrailer te huur voor € 35,- per dag

Gratis aanhangwagens

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen bieden wij diverse extra services aan.

Zo verkopen wij verhuisdozen voor € 1,75 per stuk, verhuren wij stellingen voor € 7,- euro per maand , verhuren wij onze motortrailer voor € 35,- per dag en mag u als klant kosteloos gebruik maken van onze gesloten aanhangwagens om uw dierbare goederen droog en veilig te vervoeren.

Mocht u meer vervoersruimte nodig hebben, dan kunt u onze vrachtwagen met handige laadklep gebruiken voor slechts € 121,- per dag. Deze mag u rijden met een normaal B rijbewijs.

Wilt u de vrachtwagen of motortrailer reserveren? Mail ons dan tijdig op info@miniopslagharderwijk.nl.

ONZE SERVICE

Miniopslag Harderwijk biedt u naast opslagruimte, geavanceerde beveiliging van uw opslagruimte met 24/7 camerabewaking, elektrische deuren, goederenlift en zeer klant vriendelijk personeel ook een aantal aanvullende diensten. U kunt deze zien door te klikken op een van de diensten hieronder.

Wij beschikken over een aantal buitenboxen waarbij u toegang heeft middels uw eigen elektrische garagedeur. Deze boxen zijn net zoals onze andere boxen beveiligd middels moderne camera’s, voorzien van elektra en kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze aanhangers.
Als u een box bij ons huurt mag u gratis gebruik maken van een van onze afgesloten aanhangers. Een prettige manier om uw dierbare spullen veilig en droog naar de door u gehuurde opslagruimte te brengen.
U heeft uw spullen goed ingepakt, maar deze kunnen niet gestapeld worden? Huur dan bij ons een stellingskast om zo optimaal van uw gehuurde ruimte gebruik te kunnen maken.
U heeft kleren die u wilt opslaan, maar wilt deze niet kreuken of opbergen in dozen? Huur dan een van onze kledingrekken om uw kleding netjes op te hangen en kreukelen te voorkomen.

Als extra service verkopen wij ook stevige verhuisdozen. Wilt u meer informatie? Vraag het aan de balie of neem telefonisch contact op!

De dozen zijn 50 x 37 x 32 centimeter en te koop voor € 1,75 per stuk.

Heeft u nog vragen neem contact met ons op:

Contacteer ons