Service algemeen

Miniopslag Harderwijk is een van de goedkoopste aanbieders van opslagruimte in de regio. U huurt al een box vanaf 4 euro per m³ per maand.

  • 24/7 camerabewaking

  • Elektrische deuren

  • Goederenlift

  • Klantvriendelijk personeel

ONZE SERVICE

Miniopslag Harderwijk biedt u naast opslagruimte, geavanceerde beveiliging van uw opslagruimte met 24/7 camerabewaking, elektrische deuren, goederenlift en zeer klant vriendelijk personeel ook een aantal aanvullende diensten. U kunt deze zien door te klikken op een van de diensten hieronder.

Wij beschikken over een aantal buitenboxen waarbij u uw eigen toegang heeft middels een elektrische garagedeur. Deze boxen zijn ook beveiligd middels camera’s, voorzien van elektra en kunt u natuurlijk gebruik maken van onze aanhangers.

Miniopslag harderwijk heeft voor u afspraken gemaakt met een betrouwbare verhuizer. Mocht u nog op zoek zijn naar een adres dat u kan helpen met het verhuizen van uw spullen dan kunnen we u in contact brengen met:

Fa. J. de Groot en Zonen
Drielandendreef 32 34
3845 CA HARDERWIJK
NEDERLAND
T: 0341-417158
F: 0341-470158

Als u een box huurt bij ons mag u van ons gratis gebruik maken van onze aanhanger. Huurt u al een box dan kunt u de aanhanger reserveren.
U heeft uw spullen goed ingepakt, maar deze kunnen niet gestapeld worden? Huur dan bij ons een stellingskast om zo optimaal van uw gehuurde ruimte gebruik te kunnen maken.
U heeft kleren die u wilt opslaan, maar wilt deze niet kreuken of opbergen in dozen? Huur bij ons een kleindrek en u kunt uw kleding netjes ophangen en zo ongekreukt bewaren.

Om het u eenvoudig te maken verkopen wij ook verhuisdozen. We kunnen u zo helpen uw kostbare spullen te verpakken.

De dozen zijn 50 x 37 x 32 centimeter en kunt u bij ons aanschaffen voor de prijs van € 1,75.

Heeft u nog vragen neem contact met ons op:

Contacteer ons